Soulwinning Outreach

Det hele started med teltmøter i 1976 hvor de hadde et team fra fire forskjellige stammer slik at de nådde inn til alle stammene med evangeliet på deres eget språk.

Det første teltet ble for lite slik at de måtte sy et nytt telt som tok nærmere 900 mennesker. Men etter kort tid ble også dette for lite, slik at de startet opp med friluftsmøter fra en stor plattform.
Alle  møtene de har nå holdes under åpen himmel. De har fullt utstyr med 6 nye høytalere som Gunnar Østrem sendte ut for 2 måneder siden, sammen med instrumenter.

De har fem evangelister som jobber fast i teamet.

Leder er Karashi Matongwa. Så er det Ones, Justus, David og Choge.
Peter Thuku er den som holder det hele sammen.

Teamet er et nasjonalt team som arbeider over hele Kenya.
Gjennom deres virke har de fått be med flere tusen til frelse, og mange nye menigheter har blitt grunnlagt gjennom dette arbeidet.

Soulwinning Outreach er det eneste nasjonale teamet de har ut fra Free Pentecostal Fellowship.
De har en egen lastebil som nå begynner å bli slitt og de håper å kunne få kjøpt en nyere lastebil siden dette er helt nødvendig for deres arbeid.

De har jobbet tett sammen med Hiv/Aids prosjektet slik at de samtidig er med å innformere om dette.
Misjonen handler ikke bare om å formidle ord, men også å hjelpe med konkrete saker. I September reiste Gunnar rundt i 21 menigheter for å samle inn penger til en skole for handikappede barn i Narok by.
De samlet inn: 130 000 kroner.